Om Fedje Kafé og Catering

Ved å reise til Fedje har du allerede fått en opplevelse. For å sette kronen på verket bør du besøke Kafé Losen. Vi er klar for å gi deg enda en opplevelse.

HISTORIE

Ekteparet Hege Henne Aga og Freddy Aga gjenåpnet Pernillekaféen 21. mars 2015. De fører navnet på Pernillekaféen videre med sitt eget visjon og eget konsept, gjennom firmaet Fedje kafé og catering AS. Etter to suksessfulle år med kvalitetsmat i høysete, valgte vi å si opp leieavtalen, for å satse større starte vårt eget. Dermed ble Kafé Losen og Fedje Bed&Breakfast til. Kafé Losen åpnet 17. juni 2017, og har plass til flere gjester både ute og inne. Konseptet ble videreutviklet og maten skal være av første klasse.

Hege har lang erfaring fra butikkfaget, fra bl.a. Baker Brun og Clas Ohlson. Freddy er utdannet kokk, og har bl. a. drevet konditoriet i Kløverhuset og Smag & Behag på Lagunen. Fra tid til annen vil kan man også oppleve å bli servert av sønnen Kristoffer, som er utdannet sommelier og har erfaring fra blant annet restaurantene Geranium (med tre stjerner i Michelin-guiden) i København og Cononialen i Bergen, og har meritter som vinner av Penfolds Junior Wine Awards 2016 og norgesmester som servitør i 2017.

kaffe

kaffevarianter

årevenstre

HER FINNER DU OSS:

Bakgrunnsbildene på siden er fotografert av Kjetil Berg Hansen.© Copyright 2015 - Fedje Kafe og Catering AS. Designet av  

Facebook