Nisjeprodukter

Som en del av landhandelen på Kafé Losen tilbyr vi nisjeprodukter for en hel rekke leverandører fra hele landet. Produktene holder høy kvalitet, og vi er stolte av å kunne tilby varene hos oss.

Dropsfabrikken
Metier Dropsfabrikk er den eneste igjen av de gamle dropsfabrikkene i Norge som produserer drops som Kongen av Danmark, Honningkamfer og Bringebærdrops. De produserer drops på de gamle oppskriftene de har blitt opplært i, av de erfarende dropsprodusentene som de overtok etter i 1987. Produksjonen er noe oppgradert, men metodene er lik som da Hansen-brødrene produserte på 30 tallet. Les mer om produktene på Dropsfabrikken sine hjemmesider.

årevenstre

Tetøsene
Høykvalitets løsvekt-te, helt rent og naturlig, pakket i delikate pyramideposer som er store nok til at teen får frigjort sin fantastiske smak og aroma. «Kortreist» kvalitets-te. De tilbyr et (nesTEn) helnorsk og håndlaget produkt – fra busk til boks. Bortsett fra dyrking, teplukking og foredling av teen (som selvfølgelig foregår hovedsakelig i Asia), gjøres alt av Tetøsene – Hilde og Kathrine. De pakker te og esker, forsegler poser og klistrer på etiketter, og løper til posten. Les mer på Tetøsene sine hjemmesider.

årehøyre

Safteriet
Rene råvarer. Rene smaker. Økologisk så langt det går. Så kortreist som bare mulig. Kvalitet gjennom hard jobbing. Usvikelig tro på det de holder på med og håndverktradisjonene de er en del av. Sånn laget de drikkene deres da de startet opp på slutten av nittitallet, og sånn lager de dem nå. Det lille safteriet er på Ullandhaug i Stavanger. Les mer på Safteriet sine hjemmesider.

årevenstre

Oluf Lorentzen
Oluf Lorentzen AS har sitt utspring fra gamle Oluf Lorentzen Colonial på Karl Johans gate i Oslo. Eller for å være helt nøyaktig; i starten i 1869 var forretningens navn Chr. Magnus & Co. og stedet var Karl Johans Gade, Christiania. Dagens Oluf Lorentzen AS er en markedsorientert bedrift med kunder i dagligvare og storkjøkken markedet. Vi er lokalisert på Vestby i Akershus. Som leverandør av finere matvarer fra hele verden, i alt ca. 1500 produkter hvorav ca. 300 er importert ost, ønsker vi å tilføre norske supermarkeder og restaurantmarkedet matglede fra hele verden. Les mer på Oluf Lorentzen sine hjemmesider.

årehøyre

Lille Special
Deres ønske er å være en motvekt til de store matvarebutikkene og gi deres kunder noe spesielt. De tilbyr spennende varer av høy kvalitet fra småskalaprodusenter i flere ulike land. Spesialiteter fra det italienske kjøkken, mange spennende produkter fra New-Zealand, Storbritania, Frankrike, Danmark og Sverige. Les mer på Lille Special sine hjemmesider.

årevenstre

Pernilles skatter
I Pernilles kjøkken lager vi selv også noen fantastiske produkter. Her kan man få alt fra klassiske kling lefser, de sprøeste knekkebrød, til herlig sjokolade. Produktene er laget med skikkelige råvarer etter de beste oppskrift med kjærlighet. Vi er stolte over produktene vi produserer.© Copyright 2015 - Fedje Kafe og Catering AS. Designet av  

Facebook